OMGEVING

Camperplaats De Bosweide bevindt zich in de prachtige bossen van het Nationaal park De Sallandse Heuvelrug. Alle camperplaatsen bieden uitzicht op de weide en het uitgestrekte bos. Vanuit de weide wandel je zo het bos in.

De dorpskernen Haarle, Hellendoorn en Nijverdal bevinden zich allen in een straal van maximaal vier kilometer. 

Op loopafstand is er een supermarkt, een restaurant en een snackbar. Daarnaast is er op fietsafstand een openbaar zwembad (Zwembad Het Ravijn). Vlakbij De Bosweide bevindt zich Avonturenpark Hellendoorn, een leuk pretpark voor een dagje uit!

Bezoek de websites

De Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een uniek landschap in Overijssel. Hier zijn talloze wandelroutes, activiteiten voor jong en oud, vergezichten en prachtige tochten op de fiets.

Buitencentrum

Het buitencentrum van De Sallandse Heuvelrug heeft een restaurant met open haard en terras, een expositieruimte, telescoopruimte, planetarium en winkel. En er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Zwembad Het Ravijn

Het moderne zwembad Het Ravijn heeft verschillende baden voor jong en oud. Baantjes trekken, spelen of in de warme maanden lekker buiten zwemmen. Daarnaast heeft het een sporthal, horecagelegenheid en zorgruimtes.

Avonturenpark Hellendoorn

Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten.

Landgoed De Uitkijk

Landgoed De Uitkijk is een authentiek hotel-restaurant aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. Een heerlijk rustpunt tijdens uw fiets- of wandeltocht! Geniet samen van pure gerechten. Kies voor een smaakvolle lunch, heerlijke high tea of een goed glas wijn met borrelplank in de middag. Bij Landgoed De Uitkijk sluit de namiddag naadloos aan op een culinaire avond in het Bib Gourmand-restaurant.